: موجود
آرد، نرمه و آسکرده یا نرمکوفتهٔ حبوباتی چون جو و گندم و برنج و نخود و باقلا است و یکی از اجزای مهم در پخت غذاها و شیرینی ها و کیک ها به شمار می آید. آرد مادهٔ پودر مانندی است که از دانهٔ غلات یا سایر مواد نشاستهای بدست میآید. بیشتر آرد را از آسیاب نمودن دانهٔ گندم میسازند؛ ولی از دانهٔ ذرت، گندم سیاه یا چاودار، جو، نخود و برنج هم آرد ساخته میشود.
نواع آرد عبارتند از: آرد ۱۵۰؛ آرد ۱۸۰ یا آرد کامل، آرد فوری یا آرد آگلومره، آرد تریتیکاله، آرد تیره، آرد جو، آرد جوانه گندم، آرد خبازی، آرد دست، آرد روشن، آرد سبوس گرفته، آرد ستاره، آرد سفید، آرد سوخاری، آرد شیرینی پزی، آرد غلات، آرد غنی شده، آرد فوری، آرد گندم سیاه، آرد گیاهک، آرد نرم، آرد نول و آرد کهنه.
آرد سفید اسنوکیک از بهترین و مرغوبترین تولید کنندگان تهیه میشود و از نظر کیفیت تضمین شده است . به راحتی میتوانید در تهیه انواع کیک و شیرینی از این آرد استفاده کنید .
آرد سفید اسنوکیک در بسته های 1 کیلویی و 2 کیلویی برای مصارف خانگی و برای مصارف عمده در بسته های 5 و 10 و 20 کیلویی عرضه میشود .